ohl casco

OHL construirà una carretera a l'illa de Fuerteventura (Canàries). Es tracta d'un projecte de col·laboració temporal d'empreses (UTE), adjudicat per la Conselleria d'Obres Públiques del Govern de Canàries i valorat en més de 92 milions d'euros, segons ha informat la constructora en un comunicat.

  • 0,31€
  • -1,87%

En concret, realitzarà les obres de continuació d'una autovia que connecta el municipi de Corralejo amb l'aeroport de Fuerteventura, passant per Puerto del Rosario, la capital de l'illa. Es tracta del quart tram dels sis que comprèn el corredor nord-sud de Fuerteventura. En total són 17 quilòmetres, dels quals 4,8 quilòmetres es destinaran al desdoblament de l'actual circumval·lació de Puerto del Rosario.

La nova carretera comptarà amb calçades independents, dos carrils de 3,5 metres i vorals exteriors i interiors de 2,5 i 1 metre, respectivament. A més, tindrà una mitjana de 18 metres entre línies blanques, per a permetre futures ampliacions. Així mateix, inclou cinc enllaços amb La Caldereta, Guisguey, Puerto del Rosario nord, Playa Blanca i l'aeroport.

Amb aquesta construcció, OHL acumula quatre projectes realitzats amb l'UTE de la qual també és participant la companyia canària Cororasa. Tots ells estan integrats a l'eix viari nord-sud: els trams Costa Calma-Pecenescal, amb 14 quilòmetres de longitud, Corralejo-La Caldereta, amb 18 quilòmetres de traçat, i de Pecenescal-Valluelo, a més del tram anunciat aquest dimecres.

Noticias relacionadas

contador