ep logotipo ohl

OHL és el valor que més queia del Mercat Continu i perdia més d'un 2% en l'obertura de la sessió d'aquest dilluns, un dia abans que la companyia presenti els resultats corresponents a 2016, la qual cosa situa el preu de l'acció en 3,295 euros. No obstant això, la companyia es recupera a mesura que passen les hores i ara es deixa una mica més de l'1%. Els títols de la constructora se situen en els 3,33 euros.

  • 0,47€
  • 3,86%

En concret, la societat va informar divendres passat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que la publicació dels seus comptes del passat any tindria lloc aquest dimarts abans de l'obertura del mercat.

Des del punt de vista tècnic, la constructora, encara que rebota gairebé un 100% des dels mínims registrats el passat estiu, presenta una tendència primària que continua sent baixista.

"A dia d'avui, no es pot dir que el títol hagi deixat de ser a la baixa", assegura José María Rodríguez, analista de Bolsamanía, qui afegeix que "almenys hi ha un primer màxim creixent tenint en compte que els màxims de desembre (2,352) són superiors als mínims d'aquest estiu (1,731)".

Noticias relacionadas

contador