ep ohlsu ex filialconcesiones aleatica enfrentadasla rescisiondos
OHL - Archivo

OHL, a través de la seva filial OHL USA, suma un nou contracte al mercat estatunidenc. La companyia s'ha adjudicat el projecte de disseny i construcció per un import de 310,2 milions d'euros (368 milions de dòlars) a Florida, atorgat pel Departament de Transport i Obres Públiques del comtat de Miami-Dade.

  • 0,33€
  • 4,32%

L'objectiu és la conversió de South Corridor (South Dade Transitway) al trànsit ràpid d'autobusos (Bus Rapid Transit, BRT). Aquest corredor és un dels sis inclosos en el Pla Estratègic de Trànsit Ràpid de l'Àrea de Miami (també denominat SMART), i el primer a avançar cap a la fase de construcció.

El contracte inclou diversos components entre els quals s'inclouen la construcció d'estacions BRT al South Corridor i d'un pàrquing dissuasiu. El projecte es desenvolupa al llarg de 32 quilòmetres de via de circulació exclusiva entre les estacions del Carrer SW 344 i Dadeland South (adjacent a la US‐1), la carretera Old Dixie i l'Avinguda Flagler, i connecta cinc municipis del sud de Florida.

OHL Building, una altra de les filials de la companyia, participa també en aquest projecte a través de la construcció del pàrquing dissuasiu al Carrer SW 168 i amb la prestació de serveis de coordinació arquitectònica per al condicionament de les estacions.

Noticias relacionadas

contador