ep oficinasnyesa
NYESA

Nyesa ha signat un acord amb l'accionista de control del grup industrial, immobiliari i de serveis Iffe Futura per al llançament d'una oferta voluntària d'adquisició d'accions (OPA) sobre la totalitat d'aquesta societat, a un preu de 2 euros per acció, segons ha informat aquest dilluns la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Les seves accions pugen més d'un 17% aquest dilluns.

  • 0,00€
  • -4,35%

En virtut d'l'acord subscrit amb David Carro, titular del 58% del capital social d'Iffe Futura, el llançament de l'OPA per part de Nyesa es condiciona a la superació satisfactòria d'un procés de Due Diligence amb data límit el proper 31 de març, a realitzar per Nyesa o a qui aquesta designi.

Un cop complert el referit procés de Due Diligence, Nyesa procedirà a formular l'OPA sobre Iffe Futura, que haurà de ser acceptada almenys pel 90% dels accionistes del grup industrial.

El preu de l'oferta serà de 2 euros per acció, equivalent al seu valor nominal unitari, i el pagament es formularà mitjançant bescanvi per accions de nova emissió de Nyesa, a un valor nominal unitari de 0,015 euros per acció, que cotitzaran a les borses de Madrid i Barcelona.

El soci de control d'Iffe Futura, David Carro, s'ha compromès a acudir a l'OPA si es compleix, entre altres requisits, la superació satisfactòria del procés de Due Diligence de Nyesa.

La companyia ha explicat que aquesta operació s'emmarca dins de la seva "recerca constant" d'oportunitats que afavoreixin el seu creixement i diversificació, especialment amb la triple finalitat d'enrobustir la seva capitalització, dotar-se de noves línies de negoci que incrementin la facturació i potenciïn el seu cash-flow, i afavorir la incorporació de nous socis estratègics.

Noticias relacionadas

contador