nyesa portada
0,00€
  • 0,00€
  • -4,35%

La junta general extraordinària d'accionistes del Grup Nyesa ha aprovat una ampliació de capital de 8,6 milions d'euros amb una aportació no dinerària valorada en 21,9 milions d'euros.

Amb aquest acord, s'incorporen a la companyia 92 oficines, dos locals comercials i 144 places d'aparcament de 'Les Torres d'Hèrcules Business Center', l'edifici d'oficines més alt d'Andalusia en la seva inauguració, situat al Parc Empresarial i Tecnològic Las Marismas de Palmones, a Cadis.

El president del consell d'administració del Grup Nyesa, Michel Lallement, ha destacat la importància de l'operació, "pilar bàsic en el desenvolupament d'un nou pla de negoci concebut per ser un referent al sector immobiliari, posant en valor els nous immobles que Nyesa s'incorpora a la societat".

"A Gibraltar les autoritats espanyoles calculen que hi ha unes 55.000 empreses, l'entrada en vigor del Brexit produirà una deslocalització de part de les companyies que estan actualment en aquest petit territori, afavorint el lloguer d'espais emblemàtics com les Torres d'Hèrcules", ha afegit.

Així mateix, ha afirmat que Nyesa continua analitzant noves operacions i projectes, mantenint així els objectius futurs en la seva activitat immobiliària, patrimonial i de desenvolupament internacional.

Durant la junta es van aprovar tots els punts proposats a l'ordre del dia, entre ells el nomenament com a conseller de Ruslan Eldarov, Michel Lallement, com a conseller dominical i Liberto Àngel Campillo Molina, com a conseller executiu.

Els nous gestors s'estrenen amb aquesta operació per complir l'objectiu de dur a terme un canvi en l'estratègia empresarial de la societat i el seu grup, centrant la seva activitat en la gestió d'actius immobiliaris acabats i en renda i el desenvolupament de grans projectes nacionals i internacionals.

Noticias relacionadas

contador