ep avion de norwegian
NORWEGIAN - Archivo

Norwegian cancel·larà uns 3.000 vols que havien de ser operats entre mitjans de març i mitjans de juny, la qual cosa representa el 15% del total per a aquest període, a causa de la situació provocada pel coronavirus, a més d'implementar suspensions temporals d'ocupació a una part "significativa de la seva plantilla". Al seu torn, Ryanair anuncia la suspensió de la seva programació completa de vols cap a i des d'Itàlia, així com els vols interns al país transalpí.

Ryanair ha transmès les seves "sinceres disculpes" a tots els clients que s'han vist afectats pels canvis d'horari, derivats de les restriccions dels governs nacionals en resposta al bloqueig imposat pel govern italià per combatre el virus Covid-19.

En el cas de la noruega, la mesura de reduir els vols respon al descens de la demanda. Les cancel·lacions afectaran a tota la xarxa de vols de Norwegian i els clients afectat rebran informació sobre els canvis com a l'aerolínia decideixi quins seran els vols afectats.

"Aquest és un moment crític per a la indústria de l'aviació. Encoratgem a les autoritats a implementar mesures immediates per reduir de manera imminent la càrrega financera de les aerolínies, a fi de protegir infraestructura i llocs de feina crucials", ha declarat el conseller delegat de Norwegian, Jacob Schram.

Així mateix, la companyia ha iniciat consultes formals amb els sindicats sobre les suspensions temporals d'ocupació per als treballadors.

Noticias relacionadas

contador