ep archivo   avio de norwegian
NORWEGIAN - Archivo

Norwegian ha eliminat el requisit de fer servir mascareta facial a bord de tots els seus vols a partir del 4 d'abril a causa de l'evolució de la pandèmia i la relaxació de les restriccions a gran part dels països europeus.

"Norwegian ha decidit eliminar l'ús obligatori de mascaretes a bord, independentment de l'aeroport de destinació, a causa de noves flexibilitzacions de les restriccions a la majoria dels països europeus", ha indicat la companyia en un comunicat.

D'aquesta manera, no caldrà entrar amb mascareta als vols de la companyia per primera vegada des del 17 de juny del 2020, quan es va implementar a causa de l'expansió del coronavirus a tot el món. Tot i això, des de l'aerolínia adverteixen els passatgers que han de verificar els requisits i regulacions locals de la seva destinació abans de viatjar, incloent-hi les escales i vols de connexió a Europa. "És responsabilitat del passatger complir les regulacions i restriccions locals", han afegit.

Admeten, això sí, que des que el 12 de febrer d'aquest any s'aixequessin per primera vegada a Escandinàvia aquests requisits per controlar el coronavirus, l'empresa ha notat un augment de la demanda i dels clients, "mostrant l'optimisme per tornar a viatjar". És per això que des de Norwegian confien que la demanda de viatges es recuperi i prosperi el proper estiu.

Malgrat tot, i atenent el desig d'alguns passatgers de seguir complint aquesta mesura d'autoprotecció, els qui vulguin podran fer servir la màscara dins dels avions sense cap problema.

contador