ep vehiculo de nikola
NIKOLA - Archivo

Nikola corregeix un 14% després d'arribar a disparar-se un 29%. La companyia reacciona així després que el seu conseller delegat, Mark Russell, fos incapaç d'assegurar que l'acord de 2.000 milions amb General Motors que descomptaven fins fa poc els inversors arribarà a bon port.

"Seguim en converses amb ells, i si no arribem a un acord abans del 3 de desembre, qualsevol de les dues parts pot fer-se enrere", ha reconegut Russell durant una entrevista a la CNBC.

L'acord al qual Russell es refereix, valorat en 2.000 milions de dòlars, implica que Nikola posi part de la seva tecnologia al servei d'una automobilística més tradicional que vol entrar al mercat del cotxe elèctric, com és General Motors.

Russell tampoc ha pogut calmar els inversors pel que fa a Trevor Milton, expresident de Nikola, que va abandonar el passat mes de setembre després de les acusacions de frau, i que posseeix actualment milions d'accions de la companyia.

"No puc dir res sobre Trevor, però crec que si executem el nostre pla de negoci i complim els nostres objectius, anem a recompensar els nostres inversors a llarg termini, aquest és el nostre focus", ha conclòs.

Noticias relacionadas

contador