ep archivo   cesar revenga director general de amper y ceo de ezentis
AMPER - Archivo

Nextil es dispara un 12% aquest dimecres al Mercat Continu mentre que Ezentis puja moderadament (+0,5%). Les dues empreses van fer anuncis aquest dimarts, després del tancament del mercat, que les impacten directament i les relacionen.

  • 0,21€
  • -1,90%
  • 0,35€
  • -2,79%

En primer lloc, Ezentis va anunciar que el Consell d'Administració ha pres coneixement de la dimissió presentada per César Revenga Buigues com a conseller delegat de la societat per motius "estrictament professionals", amb efectes des d'aquest mateix dimarts, segons la informació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Poc després de conèixer la sortida d'Ezentis, Nextil va confirmar la incorporació de Revenga com a CEO.

Ezentis ha informat també aquest dimarts que les funcions executives que exercia fins avui Revenga com a conseller delegat seran exercides per l'equip directiu d'Ezentis, que ja assumia aquestes responsabilitats abans de la seva incorporació, i apostarà per una "línia continuista en les funcions executives de la companyia".

Després d'aquesta sortida, Nextil va fer oficial la seva incorporació com a conseller delegat, amb què la companyia espera instaurar una "nova etapa de creixement". Cal destacar que Revenga va ser director general d'Amper abans d'ocupar el lloc a Ezentis.

"El fitxatge de César suposa la incorporació d'un dels executius més rellevants del mid-market espanyol, com posa de manifest la seva excel·lent trajectòria professional", ha destacat Alberto Llaneza, president del Consell de Nextil.

Per part seva, César Revenga ha assenyalat que "afronto aquesta nova etapa amb el màxim compromís i ambició, convençut de l'extraordinari potencial de Nextil i de les metes que podem aconseguir després dels canvis impulsats pel nou president".

Al costat de l'entrada de Revenga, Nextil ha comunicat la incorporació també d'Ana García Rodríguez com a consellera independent.

contador