ep ropa de sepiia
SEPIIA

Nextil ha aconseguit un acord de col·laboració amb Sepiia per fer una col·lecció càpsula d'aproximadament 1.500 peces, segons informa en un comunicat la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). En concret, aquesta col·lecció es confeccionarà en filials de Nextil i seran tintades en diferents colors usant la seva tecnologia de tintat. L'objectiu d'aquest projecte és crear una col·lecció de peces de roba amb la tecnologia Greendyes, que disminueix la utilització d'aigua, químics, energia i emissió de CO2.

  • 0,31€
  • 0,00%

Aquest projecte s'emmarca dins de l'estratègia global de Nextil de "dotar de plena capacitat comercial la solució de tintat industrialitzada, per seguir abordant comandes directament de marques i clients minoristes i col·laborant amb la indústria de la distribució i fabricació de pigments i tintadors".

Aquest és el primer acord de Nextil amb una marca minorista i usant Greendyes. "Es tracta d'una solució de tintat de base natural que representa una alternativa més ecològica i sostenible a la tintura tradicional". Utilitza aigua a temperatura ambient, cosa que s'ha convertit en el seu factor diferencial.

Segons ha comunicat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) al seu informe financer, les vendes de l'empresa l'any passat es van situar als 38,9 milions d'euros, un 21% menys que el 2022.

Noticias relacionadas

contador