dl elon musk tesla spacex space x twitter pd
Sharecast / public domain image

Neuralink, l'empresa d'implants cerebrals d'Elon Musk, va anunciar aquest dijous que l'Administració d'Aliments i Medicaments dels EUA (FDA, per les sigles en anglès) ha donat llum verda al primer assaig clínic en humans, una fita fonamental després de les dificultats anteriors per obtenir laprovació.

El vistiplau de l'FDA "representa un primer pas important que algun dia permetrà a la nostra tecnologia ajudar moltes persones", va dir Neuralink en un tuit.

Neuralink no va donar més detalls sobre els objectius de l'estudi i es va limitar a assenyalar que encara no s'ha iniciat el reclutament i que aviat se'n coneixeran més detalls.

"Ens complau comunicar que hem rebut l'aprovació de l'FDA per iniciar el nostre primer estudi clínic en humans. Aquest és el resultat del treball increïble realitzat per l'equip de Neuralink en estreta col·laboració amb l'FDA i representa un important primer pas que algun dia permetrà que la nostra tecnologia ajudi moltes persones. Encara no s'ha obert el reclutament per al nostre assaig clínic. Aviat anunciarem més informació sobre això!", indica el tuit.

Noticias relacionadas

contador