reed-hastings-ted-sarandos-ceo-director-contenidos-netflix
Getty

Netflix torna a encisar els inversors. La companyia de reproducció en línia (streaming) va tancar la passada setmana un ral·li del 12%, la seva millor pujada acumulada des del passat mes de gener. I tot després de desplomar més d'un 20% des dels seus màxims assolits el juny.

  • 556,09$
  • -3,75%

"Nosaltres compraríem aquesta acció", afirma Craig Johnson, estrateg de Piper Jaffray, en declaracions a la CNBC. "No ha patit danys tècnics i la tendència continua sent la mateixa. Definiria tot això com una correcció immersa en una tendència alcista a més llarg termini", postil·la.

La plataforma de reproducció en línia (streaming) s'intenta recuperar d'unes pèrdues acumulades del 20%

Johnson recorda que "els dos propers nivells de resistència ronden als 370 dòlars i després als 380 dòlars, fins a arribar als seus vells màxims".

Netflix va superar els 370 dòlars aquest dilluns, un nivell inèdit en la seva cotització des del passat 20 de juliol. Amb tot, la plataforma de reproducció en línia (streaming) acumula una pujada del 94% aquest any, encara que va arribar a ser del 120% en el seu pic més alt.

Els de Reed Hastings i Ted Sarandos semblen haver recuperat part de la confiança dels inversors. Netflix sembla disposada a seguir agradant al mercat. Per això, va anunciar recentment el fitxatge d'una exdircom de Facebook, Uber i Google, Rachel Whetsone, que substitueix el seu antecessor en el càrrec després de ser acomiadat per fer ús d'insults racials al seu lloc de treball.

Una història polèmica i molt llunyana de ser un conte de fades... com Desencanto. Una de les apostes estrelles de Netflix, portada de la mà de Matt Groening, creador dels Simpsons, que no ha acabat d'aconseguir el favor de la crítica. Alguns mitjans l'arriben a descriure com "a mig fer, alguna cosa plàstica", o qualifiquen la seva trama de ser "una càrrega" i el seu inici d'"irregular".

Noticias relacionadas

contador