ep agro  nestle reducira 2500 toneladas de emisiones contaminantes usando cascarilla de cacao
NESTLÉ

Nestlé ha modificat a l'alça les seves perspectives de vendes per al 2022, alhora que ha confirmat el programa de recompra d'accions per import de 20.000 milions de francs suïssos.

  • 109,62Fr.
  • -0,16%

L'empresa d'aliments envasats més gran del món espera ara un creixement orgànic de les vendes d'entre el 8% i el 8,5%. El marge de benefici operatiu subjacent s'espera al voltant del 17,0% i preveu que el benefici subjacent per acció en moneda constant i l'eficiència del capital augmentin. Cal recordar que, al mes d'octubre passat, Nestlé va estimar un augment de les vendes orgàniques del voltant del 8%.

El creixement orgànic, que exclou l'impacte dels moviments de divises i les adquisicions, va ser del 8,5% durant els nou mesos fins a finals de setembre, el més alt des del 2008.

"La millora de les seves perspectives de creixement per a finals d'any arriba abans del seminari d'inversors (Barcelona), durant el qual coneixerem més informació sobre els plans de creixement de cara al 2025", expliquen els experts de Bankinter al seu informe diari de mercats. "Són notícies positives, ja que, malgrat el context inflacionista, l'empresa és capaç de traspassar l'augment en costos al client final, augmentant així el creixement en vendes i marge operatiu", afegeixen.

Finalment, amb relació al programa de recompra d'accions, la confirmació es produeix després que Nestlé hagi recomprat 9.700 milions de francs suïssos el 2022. "Amb això, el seu objectiu és clar, continuar augmentant la rendibilitat per dividend any rere any", conclou Bankinter.

Nestlé també ha explicat que ha decidit explorar opcions estratègiques per al tractament de l'al·lèrgia als cacauets Palforzia "després d'una adopció més lenta del que s'esperava per part dels pacients i els professionals sanitaris". S'espera que la revisió es completi a la primera meitat del 2023.

contador