• La direcció actual i els empleats retindran una participació minoritària i seguiran gestionant el negoci
ep marco settembri nestle
NESTLÉ

La companyia suïssa especialitzada, Nestlé, s'ha quedat amb el 68% de la companyia americana Blue Bottle Coffee per un preu dels 425 milions de dòlars, segons fonts que cita Reuters. L'empresa cafetera seguirà operant com una marca independent.

  • -
  • -

Així s'indica des de la major empresa d'aliments i begudes envasats del món, que no va revelar el capital social que posseeix ara en l'empresa californiana, ha indicat que Blue Bottle Coffee seguirà operant com a marca independent, però destaca que oferirà a la nova companyia de la seva grup ple accés a les capacitats de Nestlé i a la seva clientela internacional.

La direcció actual i els empleats retindran una participació minoritària i seguiran gestionant el negoci, el que inclou el fundador i conseller delegat, James Freeman, com a responsable de Producte, ha indicat la companyia suïssa. La californiana Blue Bottle Coffee opera botigues en grans ciutats nord-americanes i al Japó i es preveu que el nombre total d'establiments s'elevi a 55 al final de 2017 enfront dels 29 que tenia al final de 2016.

POC DESPRÉS DE SWEET EARTH

Nestlé va informar la setmana passada l'adquisició de Sweet Earth, una companyia californiana de menjar vegetarià, segons va anunciar l'empresa suïssa en un comunicat sense donar més detalls dels termes de l'operació, que s'emmarca dins de la seva estratègia d'ampliar la seva cartera en línia amb les tendències de salut.

Segons Nestlé, aquesta compra permetrà al grup entrar en el segment del menjar vegetarià als Estats Units, un mercat que assegura que creix a un ritme de doble dígit i que preveu que generi guanys a tot el món de 5.000 milions de francs suïssos (4.381 milions d'euros) el 2020.

Noticias relacionadas

contador