ep archivo   el consejero delegado de neinor homes borja garcia egotxeaga
NEINOR HOMES - Archivo

Neinor Homes ha posat en marxa un nou programa de recompra d'accions, destinat a millorar la retribució dels seus accionistes, per un import màxim de 25 milions d'euros i que es prolongarà fins al proper 18 de novembre del 2022.

  • 10,38€
  • 1,76%

La finalitat del programa és reduir el capital social de Neinor mitjançant l'amortització d'accions pròpies i, alhora, coadjuvar a la retribució de l'accionista de la companyia mitjançant l'increment del benefici per acció, segons ha explicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La promotora immobiliària ha dit que el programa finalitzarà amb anterioritat a la terminació del període esmentat si s'hagués adquirit el nombre màxim d'accions autoritzat pel consell d'administració o si s'hagués aconseguit l'import monetari màxim d'aquest període. A més, Neinor es reserva el dret a finalitzar el programa amb anterioritat a la terminació del referit període de durada, si concorregués una altra circumstància que així ho aconsellés.

El volum de negociació que es prendrà com a referència durant tota la durada del programa de recompra, que començarà aquest dimecres 18 de maig, serà el 25% del volum mitjà diari de les accions de Neinor al Mercat Continu de les Borses de Valors espanyoles durant els vint dies de negociació anteriors a la data de la compra.

L'autorització per a l'adquisició d'accions pròpies concedida al consell d'administració per la junta general d'accionistes d'1 d'abril de 2020 va establir un preu mínim, que serà l'inferior del valor nominal i el valor de cotització al Mercat Continu en el moment de l'adquisició, reduït un 30%.

Per la seva banda, el preu màxim serà l'equivalent al seu valor de cotització al Mercat Continu en el moment de l'adquisició, incrementat en un 30%.

El nombre màxim d'accions a adquirir serà 1.700.000.

El programa de recompra tindrà com a gestor principal la Gestió de Patrimonis Mobiliaris.

contador