ep archivo   neinor homes
NEINOR HOMES - Archivo

Neinor Homes ha anunciat el llançament de la comercialització de Mungia Homes, una nova promoció ubicada a Mungia, localitat al nord de Bilbao. Per a aquest projecte, la companyia invertirà al voltant de 15 milions d'euros i generarà a prop de 120 llocs de treball.

  • 10,86€
  • 0,18%

En línia amb els projectes que Neinor ha dut a terme al País Basc de regeneració de sòls, Mungia Homes es desenvoluparà en un sòl tradicionalment industrial, on s'ubicaven diferents empreses al passat. El conjunt residencial compta amb 61 habitatges de 1, 2 i 3 dormitoris dissenyats amb la màxima optimització de l'espai, la llum i la orientació.

“Mungia, és un dels municipis bascos on teníem pendent actuar. Compte amb una població fidel que veu el municipi una forma de viure de qualitat en un entorn natural. Volem, amb la nostra intervenció, aportar el nostre granet de sorra per millorar la ciutat”, ha assenyalat Iñigo Ibarra, director territorial Nord de Neinor Homes.

Durant els darrers cinc anys, Neinor Homes ha entregat 35 promocions al País Basc, amb a prop de 2.000 habitatges. Actualment compta amb 11 promocions en comercialització, amb un total de 1.000 habitatges. Cinc d'aquestes promocions es troben al terme municipal de Bilbao: Bolueta I, Bolueta II, Amezola, Zorrozaurre I i Zorrozaurre II. Aquests projectes, ubicats en àrees de regeneració urbana, sumaran un total de 730 nous habitatges per a la vila.

contador