ep archivo   sede en madrid en avenida america de naturgy
NATURGY - Archivo

Naturgy s'ha aliat amb Google Cloud per accelerar la digitalització de l'àrea de clients i créixer qualitativament en la captació, en un moment d'alta competitivitat al sector i en què els usuaris requereixen productes i serveis de valor afegit que s'adaptin a les seves necessitats. Fruit d'aquesta col·laboració, la companyia ha triplicat la contractació en línia durant el primer semestre del l'any.

  • 25,02€
  • 0,72%

Les dues companyies estan treballant en diferents línies de col·laboració per avançar en automatització i noves tecnologies, identificant i implementant solucions en tres àmbits: màrqueting digital solucions cloud, machine learning de processos i dispositius intel·ligents a la llar.

El director general de Comercialització de Naturgy, Carlos Vecino, ha explicat que "la companyia es recolza una vegada més en el millor expertise per oferir productes i serveis d'avantguarda, i avançant-se sempre a les necessitats dels clients, que reclamen un paper més actiu en la gestió de la seva demanda".

Per la seva banda, el country manager de Google Cloud a Espanya i Portugal, Isaac Hernández, va destacar que "la tecnologia ha d'estar sempre al servei de les persones, i el nostre treball amb Naturgy és un clar exemple de com es poden optimitzar els processos gràcies al núvol per dissenyar un servei i una experiència de client més senzilla, eficient i adaptada a les seves necessitats".

INCREMENT DE LA CONTRACTACIÓ EN LÍNIA

De la mà de Google Cloud, Naturgy aprofundirà en el màrqueting digital enfocat cap al client, és a dir, en tot el relacionat amb l'optimització i millora en la contractació digital. En aquest sentit, cal destacar que, durant el primer semestre del l'any, la contractació en línia per part de la companyia s'ha multiplicat per tres respecte al mateix període anterior.

Un dels factors clau d'aquest increment ha estat la col·laboració estratègica amb Google per consolidar el mix de mitjans digital. La col·laboració s'ha centrat en agències i en digital partners, cosa que ha permès al mateix temps diversificar les recerques en l'ecosistema Google. D'aquesta manera, s'ha pogut recollir l'interès del client des de diferents punts de contacte i s'ha minimitzat la pèrdua d'oportunitats.

Pel que fa a solucions de processos com cloud, machine learning o intel·ligència artificial, l'objectiu de l'aliança és maximitzar l'eficiència de la inversió a l'àrea digital. Per a això, Naturgy ha col·laborat amb Google Cloud per desenvolupar models d'atribució basats en data de l'agregador de continguts per fer més eficient el seu mix digital.

Addicionalment, Naturgy està desenvolupant amb Google Cloud tecnologia document AI, per millorar l'experiència digital dels clients llegint automàticament la informació de documents que el client adjunti, en lloc que hagi de informar-los en les aplicacions. Així mateix, les dues companyies estan treballant en diferents solucions per millorar l'experiència digital dels seus clients.

Pel que fa als dispositius intel·ligents a la llar i com a part de l'estratègia per convertir-se en un referent del confort a la llar, Naturgy incorpora dins la seva proposta comercial un altaveu intel·ligent Google Nest Mini per a les noves contractacions d'energia que es realitzin conjuntament amb un servei de valor afegit. D'aquesta manera, la companyia reforça la seva aposta per la digitalització de la llar dels seus clients, camí que ja va iniciar el 2018 quan va començar a incloure dispositius intel·ligents dins l'oferta comercial.

Noticias relacionadas

contador