ep archivo   fwd naturgy y la us desarrollan un software inteligente para optimizar instalaciones
EUROPA PRESS - Archivo

El pagament de la llum i el gas en criptomonedes ja és una realitat a Espanya. Naturgy ha signat un acord amb la plataforma de compra venda de monedes digitals, EurocoinPay, gràcies al qual els abonats podran pagar les factures de llum i gas amb criptomonedes, després de la implantació de la seva TPV virtual, segons ha informat la gasística en una nota de premsa.

  • 23,72€
  • -0,92%

L'acord entre les dues companyies s'engloba dins de l'estratègia de millora i renovació de la nova àrea d'atenció al client de Naturgy, després de la decisió del president, Francisco Reynés, de fer “una aposta clara per la innovació i les noves tecnologies” que, a més, permet implantar una nova estratègia de digitalització que facilita i millora els canals de comunicació amb els clients”, han puntualitzat.

Naturgy es converteix en la primera empresa gasística d'Espanya a integrar i oferir el servei de pagament amb criptomonedes als abonats. Alhora, l'empresa lleonesa EurocoinPay es converteix en pionera en oferir sistemes de cobrament immediat amb monedes digitals.

“Aquest acord suposa una aposta per la innovació trencant la norma de pagament establerta i fent un pas més, posant a disposició de la societat una necessitat que demanaven des de fa temps”, afirma Herminio Fernández, CEO d'EurocoinPay, que ha afegit que “l'ús de les criptomonedes s'ha d'implantar a poc a poc; la innovació i la tecnologia s'han d'implantar a la quotidianitat dels pagaments dels espanyols”.

Noticias relacionadas

contador