ep archivo   udf naturgy lanza un comparador digital para ahorrar en la factura electrica
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Naturgy ha nomenat el gallec Alberto Suárez nou delegat institucional de la companyia a Galícia, com ha anunciat en un comunicat la companyia. L'objectiu d'aquest nomenament és mantenir i reforçar "la col·laboració institucional que sempre ha impulsat la companyia energètica en aquesta comunitat autònoma, on manté un històric compromís social i econòmic", i respon al "compromís de Naturgy amb la promoció del talent intern del grup".

  • 24,06€
  • 0,84%

Alberto Suárez ja havia assumit a mitjans del mes de gener passat la direcció de Zona Nord d'UFD, la distribuïdora elèctrica del grup. A més, Suárez ha posat especial focus en les actuacions de construcció i manteniment, que han aconseguit "una important millora en els indicadors de qualitat del servei en els darrers anys".

El nou delegat institucional és Enginyer Industrial per l'Escola Politècnica Superior de Ferrol i DEA per la Universitat de Vigo, i va iniciar la seva carrera a la companyia a les unitats de Manteniment i Desenvolupament de xarxa a Galícia des del 2002. En aquest moment ocupava la posició de responsable d'operació del sistema.

Pel que fa a Naturgy, la seva distribuïdora elèctrica UFD dona servei a prop d'1,6 milions de punts de subministrament a 286 municipis gallecs a través d'una xarxa de distribució de més de 60.000 quilòmetres. A més, gràcies a la seva filial Nedgia, compta amb una xarxa de distribució de més de 4.000 quilòmetres i més de 345.000 punts de subministrament a 211 municipis gallecs.

Finalment, la companyia ha volgut destacar que compta amb més de 210.000 clients al mercat de gas i amb 1,3 milions de clients al mercat elèctric, xifra que suposa una quota de mercat del voltant del 80% a Galícia.

Noticias relacionadas

contador