ep archivo   oficina de naturgy ubicada en madrid
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Naturgy i Aquaservice han arribat a un acord perquè l'empresa energètica subministri biometà a la flota de repartiment d'última milla de la distribuïdora d'aigua. Aquaservice es convertirà d'aquesta manera en la primera companyia a utilitzar aquesta energia renovable a la seva flota de vehicles de repartiment a tot el territori espanyol.

  • 24,98€
  • -0,16%

El biometà procedirà de les instal·lacions de producció que Naturgy té a l'abocador Elena, a Cerdanyola de Vallès (Barcelona), la primera planta a injectar gas renovable procedent de residus a la xarxa gasista espanyola.

El contracte preveu el subministrament d'un màxim 2GW/any de biometà. Aquesta substitució de combustible contribuirà a una reducció d'emissions de fins a 350t CO2/any, que equival a retirar de la circulació d'una ciutat 53.000 vehicles durant un dia.

Les dues companyies treballen també conjuntament per promoure la mobilitat sostenible elèctrica, amb biometà i amb hidrogen verd, a través de la flota de repartiment d'última milla que Aquaservice opera al nostre país.

Óscar Arrazola, delegat de Mobilitat de Naturgy a zona Centre Sud, ha destacat que "amb aquesta primera comercialització de biometà per a vehicles, mostrem novament el nostre compromís amb la sostenibilitat i amb els nostres clients, que cada vegada demanden productes més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient", segons ha informat Naturgy en un comunicat.

Per la seva banda, Rafael Vaño, responsable de Compres i Flota de Aquaservice, ha assenyalat que "l'aposta per l'economia circular i la mobilitat sostenible han estat claus perquè Aquaservice es converteixi en la primera companyia carboni neutral del sector. Ara, i gràcies a Naturgy i al seu subministrament de biometà, fem un pas més en la reducció d'emissions en tota la nostra activitat, promovent el repartiment sostenible d'última milla a les ciutats espanyoles".

Noticias relacionadas

contador