elon musk continue de s afficher en partisan du bitcoin 20210924195121

Elon Musk va trencar una llança a favor de la Xina i ha reafirmat el compromís de Tesla amb la Xina en afirmar que el fabricant d'automòbils seguirà ampliant les seves inversions al país. Els comentaris de Musk es van produir en una seqüència pregravada de preguntes i respostes en la Conferència Mundial d'Internet, organitzada per l'Administració del Ciberespai de la Xina.

  • 149,93$
  • -3,55%

És la segona vegada aquest mes que Musk es mostra molt entusiasmat amb la nació que és imprescindible per a la seva empresa de vehicles elèctrics en subratllar que és un "líder global en digitalització". Fa menys de dues setmanes, Musk, durant una altra transmissió pregravada al Congrés Mundial de Vehicles de Noves Energies, va dir que els fabricants d'automòbils xinesos eren els "més competitius del món".

"La meva franca observació és que la Xina gasta molts recursos i esforços aplicant les últimes tecnologies digitals en diferents indústries, incloent-hi la de l'automòbil, cosa que converteix la Xina en un líder mundial en digitalització", va dir Musk a l'últim vídeo. "Tesla seguirà ampliant les nostres inversions i esforços d'R+D a la Xina".

Tesla ha estat tractant de millorar la seva reputació a la Xina després d'una sèrie de notícies negatives. L'empresa s'ha enfrontat a un escrutini normatiu entorn de la seva privacitat i a un grapat de retirades de mercat a la Xina. Pel que sembla, Pequín ha restringit o prohibit l'ús dels vehicles elèctrics de Tesla a part del personal estatal i militar.

contador