ep elon musk
Jörg Carstensen/dpa - Archivo
177,55$
  • 5,66$
  • 3,29%

Elon Musk, CEO de Tesla, ha advertit aquest dimecres que les accions de la companyia podrien "aixafar-se immediatament com un suflé sota una maça" si no es controlen els costos. L'alerta de Musk ha estat suficient perquè els títols hagin retrocedit un 2,73%.

Musk ha reconegut davant els seus treballadors que el marge de benefici real de Tesla és força baix, només al voltant de l'1%, i que el preu de les accions es deu a les expectatives dels inversors de beneficis futurs més que a resultats recents.

"Els inversors ens estan donant molt crèdit per la rendibilitat futura, però si, en algun moment, conclouen que això no passarà, les nostres accions s'aixafaran immediatament com un suflé sota una maça!", Ha explicat Musk en un correu electrònic.

No és la primera vegada que unes declaracions de Musk desfermen el pànic entre els inversors. A principis de maig va assegurar que el preu de les accions era "massa alt, cosa que va provocar una caiguda borsària del 12%.

Tampoc és la primera vegada que des deTesla prenen mesures per reduir els costos. A principis d'any, com a conseqüència de la caiguda en la venda d'automòbils provocat per la pandèmia, la companyia va retallar temporalment el salari d'alguns treballadors, va retallar els contractes amb treballadors temporals i va acomiadar a un nombre no revelat de treballadors després d'un procés anual de revisió d'acompliment.

Noticias relacionadas

contador