• El Grup veurà reduït el seu deute bancari en 3,8 milions d'euros fins situar-se en 5,4 milions d'euros aproximadament
  • Les accions lideren els avenços del mercat continu amb pujades de gairebé el 10%
inmobiliaria

Montebalito German Fund GmbH, societat filial de Montebalito a Alemanya, ha venut per 10 milions d'euros un edifici situat al carrer Schönhauser Allee 115 de Berlín. La societat va adquirir aquest immoble al juny de 2007 i va procedir a la seva rehabilitació, ascendint l'import total de la inversió a 6,3 milions d'euros. Durant els últims anys, la propietat ha estat llogada a tercers, reportant ingressos per rendes.

  • 1,38€
  • -0,72%

D'acord amb la legislació alemanya, els 10 milions de la compravenda seran abonats en la seva totalitat l'últim dia d'aquell mes en què es produeixi la inscripció al Registre de la Propietat a favor del comprador i es rebi la comunicació de l'Ajuntament de Berlín de la seva renúncia al dret de tempteig i es cancel·lin les càrregues hipotecàries no assumides. Es preveu que aquestes condicions es compleixin a finals del mes de setembre.

El preu de venda de 10 milions d'euros coincideix amb el valor raonable que Montebalito assignarà a l'immoble als estats financers del mes de juny de 2017, per la qual cosa no es produirà benefici en la venda des del punt de vista comptable. Així mateix, amb aquesta operació el Grup veurà reduït el seu deute bancari en 3,8 milions d'euros fins situar-se en 5,4 milions d'euros aproximadament, la més baixa dels últims anys. La liquiditat final que s'obtindrà en aquesta operació és de 6,2 milions d'euros.

UN ALTRE EDIFICI PER 1,25 MILIONS

D'altra banda, l'esmentada filial alemanya de Montebalito ha adquirit un edifici residencial situat a Berlín carrer Brüderstrasse, 24. El preu de compra ha estat d’1,25 milions d'euros. En aquesta adquisició no s'ha recorregut a finançament bancari. Igual que en la venda de l'edifici anterior, l'adquisició no es farà efectiva fins que es compleixi amb els mateixos requisits establerts en l'anterior operació. Es preveu que aquestes condicions es compleixin el proper mes agost.

José Luis Rodríguez, director general de Montebalito: "Amb aquestes dues operacions avancem en l'estratègia de rotació d'actius i aprofitem excel·lents oportunitats de mercat, alhora que reduïm el deute i sanegem encara més el balanç de la companyia".

Noticias relacionadas

contador