coronavirus-resultats-prometteurs-pour-un-vaccin-experimental-de-moderna

Després de desplomar-se aquest dimarts un 10%, els títols de la nord-americana Moderna continuen caient a la preobertura de Wall Street aquest dimecres (-5%) pels dubtes sobre el seu vaccí contra la Covid-19.

Segons va publicar aquest dimarts 'Star News', les dades d'una prova de seguretat en una etapa primerenca de la vacuna experimental per a la Covid-19 de la companyia no proporcionen resultats crítics per avaluar-ne l'eficàcia.

L'informe de la publicació de notícies de salut va fer caure aquest dimarts les accions de l'empresa de biotecnologia, que té la seu a Cambridge, Massachusetts, i continua penalitzant-la avui.

Moderna va avançar el dilluns que el seu possible vaccí, el primer que es prova als Estats Units, va produir anticossos protectors en un petit grup de voluntaris sans.

La notícia es va basar en les dades de vuit persones que van participar en una prova de seguretat realitzada a 45 persones, i va fer que les accions de la companyia pugessin gairebé un 20% el dilluns, impulsant també la resta del mercat.

Noticias relacionadas

contador