rovi moderna

Moderna s'enfonsa a Wall Street, amb caigudes superiors al 20%, després que Pfizer hagi anunciat els resultats del medicament contra la Covid-19. D'aquesta manera ha arrossegat Rovi al selectiu espanyol, que s'ha deixat un 10%.

  • 82,20€
  • -2,49%
  • 124,55$
  • 11,74%

La farmacèutica ha conclòs que la seva antiviral té una efectivitat del 89% reduint les possibilitats d'hospitalització o de mort en adults d'alt risc. Així mateix, han anunciat que enviaran les seves dades a l'Administració de Drogues i Aliments (FDA, per les sigles en anglès) dels EUA per aconseguir "al més aviat possible" l'autorització, podent estar disponible a finals d'aquest any.

D'aquesta manera, Moderna, rival de Pfizer pel que fa a la fabricació de vacunes, s'ha vist esquitxada a la borsa després de presentar aquesta mateixa setmana uns resultats que s'han situat per sota del previst. Ha guanyat 3.300 milions el tercer trimestre, xifra que suposa una millora respecte a les pèrdues de 233 milions de dòlars durant el mateix període del 2020. Això es tradueix en un benefici per acció de 7,70 dòlars, lluny dels 9,05 dòlars esperats.

Així mateix, ha actualitzat les previsions d'ingressos per al conjunt de l'any, i les ha deixat en una forquilla d'entre 15.000 i 18.000 milions de dòlars.

El seu comportament a Wall Street ha tingut el reflex a l'altra banda de l'Atlàntic. Rovi també cau amb ganes a l'IBEX. Això és perquè la companyia espanyola té contractes amb la farmacèutica per a la fabricació de la vacuna contra la Covid-19.

Això es produeix setmanes després que també hagi rendit comptes davant del mercat. Rovi ha guanyat un 111% més entre el gener i el setembre, amb un augment del 53% dels seus interessos operatius.

Noticias relacionadas

contador