ep archivo   siemens gamesa 4x sg 45 145 wind turbine installation year not available
Europa Press - Archivo

Mobilitzacions dels treballadors de Siemens Gamesa per la possibilitat que la companyia descarti continuar fabricant aerogeneradors terrestres. Segons CCOO, UGT i ELA, es podrien perdre, només a Espanya, 5.000 llocs de treball directes.

  • 18,05€
  • 0,00%

Des de CCOO asseguren que la lluita dels treballadors de Siemens Gamesa forma part del pla d'acció que desplegarà aquestes setmanes per intentar impedir el desmantellament de la companyia.

"La secció sindical ha convocat assemblees, rodes de premsa i concentracions als centres de treball. També ha demanat una trobada amb el Govern, amb la Comissió Europea i amb els governs regionals on la companyia és present", diuen.

A més, el sindicat avisa que els indicis no són gens bons: "Mentre la Unió Europea presenta un pla de rescat per al sector eòlic, el sindicat està sent testimoni de com Siemens Gamesa es planteja no continuar amb el negoci de l'energia eòlica terrestre, una possibilitat que crida poderosament l'atenció d'aquesta organització sindical, perquè implicaria la destrucció de gairebé tota l'ocupació que té a Espanya".

Noticias relacionadas

contador