ep archivo   miquel y costas
MIQUEL Y COSTAS - Archivo

Miquel i Costas distrubuirà un dividend per import de 0,11536064 euros bruts per acció el proper 18 d'abril, segons la notificació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Serà el tercer a compte dels resultats de l'exercici de 2023.

  • 13,10€
  • 0,77%

Després d'aplicar la retenció corresponent del 19% a l'import brut, la xifra neta del dividend quedarà en 0,09344212 euros per acció.

Les accions de la companyia es podran contractar amb dret a cobrament fins al 15 d'abril que ve, per la qual cosa la data de contractació sense dret al cobrament ha quedat fixada el 16 d'abril de 2024.

Miquel i Costas va tancar el 2023 amb un benefici net de 42,7 milions d'euros, un increment del 35% enfront de l'any anterior impulsat "per la recuperació dels marges històrics, gràcies a unes pressions inflacionàries menors en el preu dels subministraments, a les inversions posades en marxa i la política comercial seguida”.

Per al primer trimestre del 2024, el grup anticipa una "millora en els seus resultats" i espera que "aquesta millora tingui lloc també en el conjunt de l'exercici, sempre que les condicions macroeconòmiques es mantinguin, no augmenti la volatilitat de la demanda, i no s'agreugin o donin nous esdeveniments geopolítics que puguin incidir a l'activitat del grup”.

contador