ep nh hoteles
NH HOTELES

La tailandesa Minor International (MINT) ha comunicat aquest dimecres l'adquisició d'una participació del 8,6% en NH Hotels per 192 milions d'euros.

  • 4,10€
  • 0,36%

MINT, a través de la seva filial 100% MHG International Holding, ha acordat adquirir de fons gestionats per Oceanwood 30.000.000 accions d’NH Hotels, representatives d'aquest 8,6% del capital social actual, a través d'un contracte de compravenda de accions, l'execució del qual està prevista tenir lloc els dies 1 i 12 de juny de 2018.

Després de l'execució del contracte de compravenda, i juntament amb les accions de les quals actualment és titularitat, MINT tindrà una participació en NH del 9,7% del seu capital social actual (8,6% del capital social post-conversió, assumint la conversió de la totalitat dels bons convertibles de NH actualment en circulació).

Així mateix, després de l'execució del contracte de compravenda, i com a conseqüència de la conversió de la totalitat dels bons convertibles d’NH dels quals són titulars els fons Oceanwood, aquests tindran una participació del 9,5% del seu capital social post conversió, assumint la conversió de la totalitat dels bons convertibles d’NH actualment en circulació.

"La inversió és financerament atractiva, amb alta liquiditat a la borsa de Madrid i un rendiment comprovat per part de l'empresa", ha declarat el president executiu de Minor Hotels, Dillip Rajakarier, en un comunicat.

NH Hotel s'està beneficiant de la millora de l'economia europea, ha dit Rajakarier, i ha afegit que els hotels a Espanya, Benelux, Europa Central i Itàlia serien els principals motors de creixement.

Noticias relacionadas

contador