ep fachada de la sede de grupo masmovil
Marta Fernández - Europa Press

El fons estatunidenc Millennium Group ha anunciat una participació de prop de l'1% de MásMóvil. La seva adquisició es va produir dijous 10 de setembre, just un dia abans que acabés el termini d'acceptació de l'Oferta Pública d'Adquisició (OPA) llançada pels fons KKR, Cinven i Providence per l'operadora.

  • 22,50€
  • 0,00%

Segons consta als registres de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), el fons estatunidenc ha adquirit un 1,026% del capital social de MásMóvil a través d'instruments financers, en concret 'equity swaps', la qual cosa representa més d'1,35 milions de drets de vot de la companyia.

El termini d'acceptació de l'oferta de gairebé 3.000 milions d'euros que han llançat els fons a través del vehicle Lorca Telecom Bidco va concloure divendres 11 de setembre. Tot i que encara es desconeix el percentatge definitiu d'acceptació, els fons sí que han informat que està per sobre del mínim del 50% que es va fixar perquè l'OPA tirés endavant.

Aquest era l'únic requisit recollit al fulletó de l'OPA que quedava per complir, ja que, atès que la intenció dels fons és excloure a MásMóvil de cotització una vegada conclogui l'OPA, aquesta havia de ser acceptada pel 50% dels títols de l'empresa, arrodonit a l'alça.

KKR, Cinven i Providence han indicat que l'exclusió del mercat borsari de l'operadora de telecomunicacions permetrà a la companyia poder implementar el pla de negoci amb visió a llarg termini sense la pressió de les fluctuacions als mercats.

Noticias relacionadas

contador