semiconductorescbpp1

La multinacional de semiconductors Micron Technology ha anunciat una reducció del 20% en la producció de xips, així com retallades de despeses de capital addicionals com a conseqüència de l'afebliment de les perspectives del mercat per a l'any 2023.

  • 112,96$
  • -1,22%

La companyia ha avançat que reduirà els inicis de fabricació d'oblees DRAM i NAND en aproximadament un 20% en comparació amb el quart trimestre fiscal del 2022. Aquestes reduccions es realitzaran en tots els nodes tecnològics en què Micron tingui una producció significativa.

Així mateix, des de Micron també estan treballant per aconseguir retallades de despeses de capital addicionals. Al calendari del 2023, l'entitat ara espera que el creixement de l'oferta de bits any rere any sigui negatiu per a DRAM i en el rang percentual d'un dígit per a NAND.

Recentment, la perspectiva del mercat per a l'any 2023 s'ha debilitat, i amb l'objectiu de millorar significativament l'inventari total a la cadena de subministrament, Micron creu que durant el proper any el subministrament de bits DRAM haurà de reduir-se i el creixement del subministrament de bits NAND haurà de ser significativament menor que les estimacions anteriors.

“Micron està prenent mesures audaços i agressives per reduir el creixement del subministrament de broques per limitar la mida del nostre inventari. Continuarem monitoritzant les condicions de la indústria i farem més ajustaments segons calgui”, ha afirmat el president i conseller delegat de Micron, Sanjay Mehrotra.

“Malgrat els desafiaments cíclics a curt termini, seguim confiant en els impulsors de la demanda secular per als nostres mercats i, a llarg termini, esperem que el creixement dels ingressos per memòria i emmagatzematge superi el de la resta de la indústria dels semiconductors”, ha assenyalat Mehrotra.

contador