movistar plus captura

Més de 10 milions de persones trien cada dia Movistar+ per gaudir dels continguts de televisió, segons les dades que s'estimen l'ús que fan els clients dels descodificadors instal·lats en gairebé quatre milions de llars espanyoles. El consum mitjà diari a través de la plataforma supera els 200 minuts.

  • 4,13€
  • 0,39%

L'evolució en la forma de consumir la televisió es manifesta en un increment en l'ús del diferit. En el conjunt de l'oferta disponible a través de Movistar+, que inclou els canals que es poden veure també en obert a través de la TDT, gairebé el 20% del consum es fa utilitzant les funcionalitats que permeten el diferit. En el cas dels canals de pagament, aquesta xifra s'eleva fins a aproximar-se al 30%.

Si ho analitzem, excloent-ne els canals esportius, en els quals el consum en directe de les competicions és majoritari, els visionats en diferit arriben al 34%, xifra que ascendeix al 60% si tenim en compte només els canals propis no esportius.

Alguna de les diferents opcions de consum a la carta han estat utilitzades per gairebé el 80% dels usuaris, més de vuit milions. Gairebé sis milions de persones han utilitzat el servei de vídeo sota demanda (VOD) que ofereix la televisió de Telefónica, el més demanat pels usuaris.

Si es té en compte l'opció de consumir continguts emesos durant els últims set dies o la de posar en pausa un emissió i continuar-la veient posteriorment, ja ha estat utilitzada per 5,2 milions de persones.

Quant a l'ús de dispositius, el descodificador segueix sent el rei, però cada vegada són més els usuaris que utilitzen el telèfon mòbil, la tauleta, l'ordinador o un Smart TV. Per accedir al contingut de Movistar+, més de 3,2 milions de persones han utilitzat algun dispositiu diferent al descodificador.

Segons Emilio Gayo, president de Telefónica Espanya, "la televisió s'ha demostrat com un element fidelitzador dels clients, que aprecien una oferta convergent, completa i diferencial, en què Movistar+ forma part essencial. La prova d'això és que tenim una taxa de baixa menor entre els clients que té contractada la televisió enfront dels que no la tenen. I cada vegada són més els clients de paquets convergents que gaudeixen de la televisió, que frega ja el 80%".

Noticias relacionadas

contador