mediaset portada

Mediaset ha pujat un 4,7% i s'ha desmarcat aquest dimarts com un dels millors valors de l'IBEX. La cadena és la principal afavorida de les últimes dades d'audiència, en els quals destaca el seu "gran comportament en prime time", segons els analistes de Renta 4.

  • 2,89€
  • -4,24%

El grup s'ha vist, a més, sostingut especialment per Telecinco, el seu canal principal. A més, l'audiència de la televisió de pagament ha accentuat l'octubre la seva caiguda de setembre tant en el format 24 hores com en el de prime time.

Les cadenes privades milloren les seves dades respecte a les registrades per la cadena pública

Per darrere de Mediaset se situa Atresmedia, que avança a prop d'un 1% al parquet. Concretament, en el sector del prime time, Mediaset va registrar 1 punt més fins al 28,9%, Atresmedia, un 0,8% més fins al 26,4% i TVE va caure un 0,1 fins al 16,6%.

No obstant això, els analistes de Renta 4 reconeixen l'"impacte limitat" d'aquestes dades en la cotització d’Atresmedia i Mediaset, a les quals atorguen una recomanació de 'mantenir' i 'sobreponderar', respectivament, a més d'un preu objectiu de 5,24 euros i de 7,56 euros.

En matèria de canals televisius, Telecinco va registrar 14,9 punts d'audiència respecte als 12,5 punts d’Atresmedia i als 10,4 punts de TVE.

Noticias relacionadas

contador