mediaset espa a sede
Mediaset

Els títols de Mediaset Espanya van tancar aquest dilluns amb pujades del 9,79% després d'arribar a revalorar-se a prop del 20% durant la sessió.

  • 2,89€
  • -4,24%

Els títols de Mediaset Espanya van arribar a pujar aquest dilluns a prop del 20% davant els rumors d'OPA per part de la matriu. El curiós és que aquestes notícies es produïen des dels importants nivells de suport, com és la base del canal baixista pel qual s’està desplaçant el títol des que va començar la fase correctiva, cap el maig de 2017. I la teoria xartista ens diu que a la base d'un canal es compra, o almenys és fàcil que els preus rebotin.

Si a això li sumem el fet que la zona dels sis euros es correspon amb el nivell d'ajust/retrocés del 61,8% de Fibonacci de tota la pujada prèvia, que té origen en els mínims de 2012, podem concloure que el títol està rebotant amb precisió màxima des dels importants nivells de suport. O el que és el mateix, només tindrà sentit obrir llargs en el títol si tenim clar que la condició que li exigirem és que sí o sí es respecti el suport que presenta en els mínims anuals, els 5,94 euros.

Gràfic setmanal de Mediaset Espanya

contador