Jaume Roures, roures, mediapro, prisa

Mediapro aposta per Europa de l'Est. El grup gestionat per Jaume Roures ha arribat a un acord per a l'adquisició de VPK PRO, la major productora independent de televisió a Eslovènia, segons ha comunicat el grup audiovisual espanyol a través d'un comunicat.

Amb base a Ljubljana, VPK Pro està especialitzada en la producció i transmissió d'esdeveniments així com en la creació de programes de televisió i té una presència destacada a l'est d'Europa, amb seus a Sèrbia (Belgrad) i Croàcia (Zagreb). Actualment compta amb gairebé 100 professionals que se sumen als més de 6.500 que formen la plantilla de Mediapro a tot el món.

Actualment compta amb gairebé 100 professionals que se sumaran als 6.500 de Mediapro a tot el món

L'adquisició de VPK Pro per part de Mediapro suposa un pas en l'expansió internacional del grup i consolida la seva presència a tot Europa, on actualment compta amb seus a Espanya, Portugal, França, Bèlgica, Hongria, Bulgària, Grècia, Anglaterra, Itàlia i Turquia.

Aquesta integració suposa també la consolidació a Centre Europa de l'activitat del grup Mediapro a l'àmbit dels serveis audiovisuals, des de la producció de continguts audiovisuals fins a la seva distribució, a més de reforçar la seva flota de vehicles, aconseguint un total de 67 Unitats Mòbils amb la incorporació de 6 UM HD a Ljubljana i 3 UM HD a Belgrad totalment equipades per a la transmissió per satèl·lit. VPK PRO compta, a més, amb quatre platós que se sumen als 64 platós que Mediapro té repartits per tot el món.

El grup Mediapro és un dels líders al sector audiovisual europeu únic en integració de continguts, producció i distribució audiovisual, amb activitat a tot el món a través dels seus 50 seus a 32 països. El grup va tancar 2017 amb una facturació de 1.649 milions d’euros i un EBITDA de 190 milions d’euros. Mediapro proporciona la creativitat i les solucions tècniques necessàries per dissenyar, produir i distribuir qualsevol projecte audiovisual o multicanal en qualsevol racó del món.

Noticias relacionadas

contador