meinrad-spenger-ceo-masmovil
MásMóvil

El conseller delegat de MásMóvil, Meinrad Spenger, ha assenyalat que és "molt probable" que al 2021 la companyia de telecomunicacions comenci a distribuir dividend entre els seus accionistes, aprofitant que l'empresa preveu generar més de 260 milions d'euros de caixa lliure durant aquest exercici.

  • 22,50€
  • 0,00%

"Al 2020 no pagarem dividend, al 2021 és molt probable que sí", ha assenyalat Spenger en la roda de premsa de presentació dels resultats financers de 2019. En aquest sentit, ha remarcat que la companyia és "coherent" amb l'ús dels seus recursos i enguany encara continuarà invertint de manera rellevant en fibra per a sumar un milió de llars addicionals i superar els 14 milions.

No obstant això, Spenger ha indicat que 2021 és l'any en què veu "realista" analitzar de "forma molt seriosa el dividend", aprofitant que l'empresa preveu generar més de 262 milions de flux de caixa lliure.

De fet, les objectius de MásMóvil per a 2021 contemplen superar els dos euros per acció de "caixa neta", quantitat que ha assenyalat pot ser "molt interessant" per als accionistes o per a projectes nous.

Així mateix, ha subratllat que té "poca pressió" dels seus accionistes per a distribuir dividend, perquè estan encantats amb l'evolució de l'acció, que aquests dies s'està veient afectada per la volatilitat derivada de l'entorn macroeconòmic.

ALTRES OPERACIONS

D'altra banda, Spenger ha descartat "a priori" noves operacions de venda d'infraestructures com la venda d'un milió d'unitats immobiliàries de fibra a Macquarie durant el quart trimestre de 2019. Referent a això, ha indicat que pot haver-hi alguna "qüestió específica en un lloc específic", però descarta operacions d'aquest volum perquè la companyia vol créixer en infraestructura pròpia.

Com ha subratllat, la venda a Macquarie va ser una "oportunitat única", ja que les condicions de l'operació eren "molt interessants" per a la companyia, i es va produir en un moment en el qual es van recomprar accions equivalents al 20% del capital.

D'altra banda, ha tornat a insistir que no hi ha en marxa cap procés de compra de Vodafone a Espanya, i ha indicat que en MásMóvil valoren aquest rival, que és "fort, però no passa un bon moment".

Així, ha assegurat que no volen aprofitar-se d'això ni desestabilitzar ningú, i ha remarcat que al grup MásMóvil estan centrats en ells mateixos. "En aquest moment no hi ha res, com no hi havia res fa dos mesos", ha subratllat.

Noticias relacionadas

contador