ep el consejero delegado de masmovil meinrad spenger en la presentacion de los resultados de 2019
EUROPA PRESS - Archivo

Un grup d'empleats de MásMóvil, compost pel conseller delegat de la companyia, Meinrad Spenger, i els directors generals, s'han compromès a adquirir accions de la autocartera per un import de fins a dotze milions d'euros. La companyia creix aquest divendres més d'un 4,7% a la borsa.

  • 22,50€
  • 0,00%

El nombre màxim d'accions que podran adquirir serà d'un milió, segons ha informat la firma a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

En concret, els dotze principals beneficiats del pla d'incentius a llarg termini, configurat com a Programa de 'Share Appreciation Rights' (SAR), es comprometen d'aquesta manera a invertir, en conjunt, fins a un 50% de l'efectiu net que es rebi pel venciment d'aquest pla, la data de finalització del qual és l'1 de setembre d'enguany, i al preu mitjà de la sessió borsària en la qual es produeixi la liquidació d'aquest.

El programa de recompra, l'objectiu de la qual és cobrir la venda d'accions d'autocartera, serà implementat pel Banc Inversis que operarà independentment de MásMóvil.

Així mateix, mentre estigui vigent el programa de recompra, el contracte de liquiditat subscrit amb Santander Investment Bolsa, Socidedad de Valores, amb data 20 de juliol de 2017 es suspendrà temporalment.

Noticias relacionadas

contador