ep fachada de la sede de la empresa grupo masmovil
Marta Fernández - Europa Press

MásMóvil ha deixat clar que ni el grup de telecomunicacions ni cap de les seves societats prestaran "cap garantia" al deute emès per KKR, Cinven i Providence per finançar l'Oferta Pública d'Adquisició (OPA) llançada per l'operadora de telecomunicacions, valorada en gairebé 3.000 milions d'euros.

  • 22,50€
  • 0,00%

"Les garanties prestades per MásMóvil i les societats del seu grup es limitaran al deute de refinançament", explica la companyia, que també destaca que ni l'operadora ni les seves filials prestaran "cap garantia" en relació amb el deute destinat a finançar l'OPA de Lorca Telecom BidCo, el vehicle creat pels fons per a la compra de MásMóvil.

Així mateix, l'operadora també ha confirmat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que l'únic finançament a la qual s'adheriran MásMóvil o les societats del seu grup com acreditades en el context del refinançament és el crèdit revolving per import de 500 milions d'euros.

Lorca Telecom va subscriure el 3 de juliol un contracte de finançament sindicat a llarg termini, que inclou un tram préstec de fins a 2.200 milions d'euros i una línia de crèdit revolving de 500 milions, i un contracte de finançament pont per fins a 800 milions d'euros.

MásMóvil va informar la setmana passada que, després del canvi de control en la companyia, el consell d'administració va acordar procedir a refinançar l'endeutament financer del grup per un import total de 2.191 milions d'euros.

Això inclou el repagament i la terminació del contracte de finançament sindicat per un import agregat de 1.555 milions d'euros que MásMóvil va subscriure al maig de 2019 amb un sindicat d'entitats financeres com acreditants i Banc Santander com a entitat agent.

Noticias relacionadas

contador