ep masmovil 20170714180002
MÁSMÓVIL

L'operador de telecomunicacions MásMóvil ha modificat des d'aquest dimecres les seves tarifes de cara a "la tornada a l'escola" amb l'objectiu d'elevar les dades mòbils disponibles sense alterar el seu preu o de millorar les promocions ofertes als clients, segons ha informat l'empresa en un comunicat.

  • 22,50€
  • 0,00%
"Venim amb força després de les vacances i volem que els nostres clients segueixin gaudint de les millors tarifes del mercat"

El principal canvi es produeix en les seves tarifes mòbils amb trucada il·limitades MAS, ja que eleva un giga les dades mòbils dels seus dos ofertes més econòmiques sense alterar el preu. D'aquesta manera, els clients podran contractar la Tarifa MAS 2 GB per 16,9 euros, el mateix preu que tenia la MAS 1GB, i la MAS 4 GB per 19,9 euros, el mateix que el de la tarifa MAS 3 GB.

Així mateix, el quart operador de telecomunicacions d'Espanya informa que la tarifa MAS 8 GB manté sense canvis les seves dades mòbils, però redueix el seu preu en dos euros, fins als 24,9 euros, i assenyala que aquestes noves condicions s'apliquen també a les línies addicionals que es poden contractar en els paquets convergents.

A més, ha llançat una promoció per la qual els clients que contractin alguna tarifa MAS en paquets convergents entre el 16 d'agost i el 31 d'octubre pagaran 19,9 euros en la de 8 GB i 16,9 euros en la de 4GB durant tres mesos, davant el seu preu habitual de 24,9 euros i 19,9 euros, respectivament.

La companyia també apunta que les línies addicionals dels clients amb paquets convergents tindran un 30% de descompte en la quota, enfront del 10% que hi havia fins ara. A més, comptaran amb 20 minuts de veu, que se sumen als 500 MB de dades.

D'altra banda, MásMóvil ha aplicat "canvis significatius" en les tarifes ZERO, en què el client pot crear la seva pròpia tarifa combinant bons de veu i dades, que es renoven amb noves ofertes amb més volum de dades. En aquest sentit, afegeix que les tarifes ZERO també es podran contractar en convergència com a segona línia i es podran beneficiar dels descomptes. Per exemple, els clients podran tenir 2 GB de dades i trucades a 0 cèntims per minut per set euros.

D'altra banda, l'operadora assenyala que tots els clients que contractin Fibra 50 MB tindran 50 MB simètrics per sempre sense cap cost extra a partir del 16 d'agost. Als clients actuals també s'aplicarà aquesta mesura de manera gradual durant el mes de setembre.

"Venim amb força després de les vacances i volem que els nostres clients segueixin gaudint de les millors tarifes del mercat, tant aquells que contracten només el mòbil com els que opten per les nostres tarifes convergents", ha assenyalat el director de Màrqueting de MásMóvil, Jacobo Gálvez, segons recull Europa Press.

Noticias relacionadas

contador