• L'objectiu és aconseguir retorns d'entre el 4% i el 6% anual de forma recurrent
cbmapfreantoniohuertas

Mapfre es prepara per llançar durant els pròxims mesos un vehicle de coinversió immobiliari per invertir en oficines "prime" en alguns dels principals mercats europeus. L'objectiu és aconseguir retorns d'entre el 4% i el 6% anual de forma recurrent i diversificar la cartera enfront d'un altre tipus d'actius financers. Aquest pas s'emmarca en l'estratègia de la companyia d'incrementar gradualment la seva cartera d'inversions alternatives.

  • 2,28€
  • -0,18%

L'asseguradora espanyola ha signat un principi d'acord amb l'expert immobiliari GLL per invertir fins a 300 milions d'euros en oficines "prime" als principals mercats d'oficines de la zona euro en un termini de dos o tres anys. El focus de la inversió se centra en les principals ciutats d'Alemanya i França, així com altres mercats propers com Amsterdam, Brussel·les, Milà o Luxemburg.

El focus de la inversió se centrarà en les principals ciutats d'Alemanya i França

El vehicle, que està obert a la incorporació d'altres inversors institucionals del món assegurador, estarà gestionat per GLL, que és un dels principals inversors en edificis d'oficines per a empreses asseguradores. Compten amb un volum d'actius de 7.000 milions d'euros, i un equip de més de 110 professionals, amb oficines a 12 països.

A l'actualitat, Mapfre compta amb una cartera d'immobles singulars a Espanya, com el de Plaça de la Independència de Madrid, la Torre Mapfre a Barcelona, ​​i altres immobles emblemàtics en diferents països, com la Torre Mapfre, al Passeig de la Reforma de Mèxic DF, o la One Winthrop Square de Boston.

Noticias relacionadas

contador