ep el presidente de mapfre antonio huertas en la presentacion de resultados anuales del grupo
MAPFRE

Mapfre espera iniciar les properes setmanes el procés judicial per la valoració de Bankia Vida, una línia de negoci venut a CaixaBank després de la ruptura de l'acord amb l'entitat ja desapareguda en el negoci de bancassegurances, segons ha donat a conèixer el president de la companyia asseguradora, Antonio Huertas, que ha assegurat que continuen treballant a la demanda anunciada.

  • 2,23€
  • 0,09%

"No puc quantificar quan, però properament", ha assenyalat Huertas durant la seva intervenció als Cursos d'Estiu celebrats a Santander.

Com ha explicat, es tracta d'“un procés complex que comporta múltiples proves pericials i gran documentació. Volem fer-ho bé des del primer moment, amb la qual cosa esperem que durant les properes setmanes aquest procés judicial es pugui posar en marxa”.

A més, Huertas vol que abans que finalitzi l'any s'hagi resolt el procés d'arbitratge al qual CaixaBank i Mapfre van acordar sotmetre el dret de l'assegurador a percebre un 10% addicional dels valors dels negocis de vida i de no vida.

D'altra banda, el president de Mapfre ha estat preguntat per la decisió de no haver demandat al seu dia pels diners perduts a la sortida a Borsa de Bankia. Una decisió de la qual Huertas ha matisat que no se'n penedeix. "Mapfre no va demandar en el seu moment per la sortida a borsa de Bankia perquè vam fer anàlisis externes i internes que indicaven que no teníem cap possibilitat de tenir èxit. Un procés absolutament temerari per part d'una entitat com Mapfre no tenia cap sentit", ha dit.

Fora d'aquests temes, Huertas ha sol·licitat un "esforç" a patronal i sindicats per acordar un pacte salarial. "Accions unilaterals per part del Govern no són ben rebudes, jo crec que per part de ningú", ha afirmat, de manera que, segons el seu parer, és "millor" el diàleg.

Noticias relacionadas

contador