• Mapfre passarà a comercialitzar els fons gestionats per LFR
cbmapfreantoniohuertas

Mapfre ha comprat una participació del 25% de la gestora d'actius francesa La Financière Responsable (LFR). La companyia ha dit que aquesta operació "s'emmarca en el seu compromís per una política d'inversió responsable i en la dimensió social que és a l'ADN de Mapfre, que aposta per un comportament sostenible i compromès amb l'entorn".

  • 2,28€
  • 0,18%

LFR, amb seu a París i al voltant de 150 milions d'euros d'actius sota gestió, és una boutique d'inversió fundada el 2007 pels gestors Olivier Johanet i Stephane Prevost. La companyia gestiona quatre fons d'inversió activa i compta amb un historial "molt reconegut al sector" com a entitat especialitzada en els criteris socials, econòmics i mediambientals d'inversió a les companyies.

Sota els termes de l'acord, que s'ha realitzat a través de Mapfre AM, la societat de gestió d'actius del grup, Mapfre proporcionarà a LFR un marc global de suport dins el qual desenvoluparà el seu important model d'investigació d'inversió i anàlisi.

Mapfre passarà a comercialitzar els fons gestionats per LFR, a través de la seva plataforma de Luxemburg, o directament a inversors institucionals. Aquesta aliança també implica el llançament de nous productes per a inversors institucionals i d'alt patrimoni que busquen transparència a la gestió d'actius ESG.

"En Mapfre" ha explicat Antonio Huertas, president de la companyia, "creiem que no és possible desenvolupar negocis sostenibles en el temps si no tenim cura de la petjada social que deixem darrere. Som un grup empresarial socialment responsable i compromès amb l'entorn, amb els nostres clients i amb tota la nostra organització. I en aquest sentit, LFR complementarà l'experiència i la proposta de servei de Mapfre en inversions ambientals, socials i de bon govern".

Noticias relacionadas

contador