dl baltimore bridge
Baltimore Fire Dept

Les accions d'AP. Moeller-Maers cedeixen un 3% aquest dimarts a la borsa després que l'empresa confirmés que va noliejar el vaixell que va xocar contra un pont a Baltimore, els Estats Units, i va provocar-ne el col·lapse.

  • 10.980,00 DKK
  • 8,07%

"Estem horroritzats pel que ha passat a Baltimore i els nostres pensaments estan amb tots els afectats. Podem confirmar que el vaixell portacontenidors DALI, operat per la companyia de vaixells xàrter Synergy Group, està noliejat per Maersk i transporta càrrega de clients de Maersk", ha assenyalat la companyia en un comunicat recollit per CNBC.

A més, ha destacat que "no hi havia tripulació ni personal de Maersk a bord del vaixell", i que seguirà "de prop" les investigacions realitzades per les autoritats i Synergy, i farà "tot el possible per mantenir informats" els seus clients.

Per part seva, Synergy Group ha destacat que "si bé encara no s'ha determinat la causa exacta de l'incident, el DALI ja ha mobilitzat el seu servei Qualificat de Resposta Individual a Incidents".

"Els propietaris i gerents del vaixell portacontenidors amb bandera de Singapur DALI informen que el vaixell va xocar amb un dels pilars del pont Francis Scott Key, Baltimore, mentre estava sota pilotatge de dos pilots a bord, aproximadament a la 01:30 hora local el 26 de març", explica la companyia.

Alhora, ha subratllat que "tots els membres de la tripulació, incloent-hi els dos pilots, han estat comptabilitzats i no hi ha informes de ferits".

Noticias relacionadas

contador