gamestopcb11

L'usuari de Reddit que va animar a apostar per GameStop diu que ha perdut 13 milions de dòlars en un sol dia, concretament aquest passat dimarts, quan les accions de la companyia van arribar a caure un 60%. Tot i les pèrdues, l'inversor manté 50.000 accions de GameStop, així com 500 opcions de compra al minorista de videojocs.

Keith Gill és l'home que va ajudar a inspirar l'èpic esprint curt en GameStop la setmana passada que va enviar onades de xoc a Wall Street. A través de vídeos de YouTube i publicacions de Reddit, Gill va atreure un exèrcit de comerciants diaris que es van animar entre si i es van apilar en les accions de videojocs tradicionals i en les opcions de compra, creant un petit esprint massiu quan les accions van pujar un 400% només la setmana passada.

En el rècord de GameStop la setmana passada, el rendiment total de Gill es va disparar més del 2000%, fins a 33 milions de dòlars, segons les seves publicacions de Reddit. Va començar a promocionar GameStop fa sis mesos a YouTube, explicant als seus subscriptors com el 100% més d'interès curt en el nombre podria funcionar a favor seu.

No obstant això, el petit esprint en GameStop va començar a esvair aquesta setmana, i ha fet una gran mossegada als enormes guanys de Gill. L'operador aparentment va perdre 13,6 milions en les seves posicions en accions i opcions de compra de GameStop, després d'una pèrdua de més de 5 milions dilluns.

Noticias relacionadas

contador