ep archivo   el palacio de la bolsa decorado con el logo de llyc este jueves
RAFA MARTIN/LLYC - Archivo

LLYC va registrar el 2021 uns ingressos totals de 62,8 milions d'euros, un nou rècord per a la consultora. Aquesta xifra suposa un creixement del 40% respecte als obtinguts el 2020.

Els ingressos operacionals (els totals menys la refacturació de serveis als clients) van arribar als 53,3 milions d'euros, també un 40% més que l'exercici precedent. Mentrestant, l'EBITDA recurrent (resultat brut d'explotació) va millorar un 51%, fins als 12,7 milions d'euros.

Europa va aportar el 2021 el 42% dels ingressos operacionals i el 51% de l'EBITDA; Amèriques, el 36% i el 28%, respectivament. La resta va arribar de Deep Digital Business, l'àrea que integra totes les línies de servei i solucions d'intel·ligència artificial, transformació digital i màrqueting inbound de la companyia.

LLYC preveu mantenir aquest any el fort creixement dels resultats. El pressupost aprovat pel consell d'administració de la companyia recull un augment dels ingressos totals del 35%, fins als 84,7 milions d'euros. Els operacionals pujarien fins als 66,2 milions d'euros, un 24% més. L'EBITDA recurrent s'incrementaria un 25%, fins als 15,9 milions d'euros.

Desglossant els ingressos operacionals per les principals unitats de negoci, la novetat principal és que més d'un terç (35%) dels ingressos operacionals procediran ja de Deep Digital Business (DDB). L'objectiu és que aquesta àrea representi la meitat de la facturació de la consultora el 2025. Pel que fa a la distribució geogràfica, gairebé el 50% dels ingressos operacionals i del resultat brut d'explotació vindran d'Europa.

Les adquisicions realitzades per LLYC l'any passat ja tindran un impacte clar en els comptes del 2022. Apache Digital i CHINA representaran el 21% dels ingressos d'Europa. BESO aportarà la meitat de la facturació de la Regió Nord (Mèxic, Panamà i República Dominicana).

"Malgrat la incertesa, el 2021 ha estat un bon any per a la companyia. Hem realitzat tres adquisicions i els resultats estan en línia amb els objectius que ens marquem en el nostre pla de creixement. El missatge és clar. Estem complint els compromisos que assumim amb el mercat en sortir a BME Growth gràcies a l'esforç de l'equip de professionals que tenim i a la confiança que dipositen els nostres clients", ha assenyalat José Antonio Llorente, Soci Fundador i President de LLYC.

Ha afegit que "els reptes que ens hem fixat en els Pressupostos per al 2022 tornen a ser ambiciosos. Estic segur que serà possible assolir-los gràcies a la feina que està fent tot l'equip, al desenvolupament de Deep Digital Business (DDB), a l'impuls de la creativitat ia les noves unitats de negoci que hem posat en marxa com l'àrea executiva d'educació directiva. Volem oferir al client totes les eines necessàries per prendre les millors decisions i que es pugui anticipar al futur, ser millor que la competència”.

Noticias relacionadas

contador