llyc

Llorente i Conca (LLYC) ha començat a cotitzar en BME Growth aquest dijous amb gairebé dues hores de retard respecte al previst (12.00 hores) a causa de l'elevada quantitat d'ordres de compra, que han tingut 'estrangulat' el valor. Finalment, ha marcat un primer preu als 14,05 euros, amb alces que ronden al 50% respecte al preu de sortida de 9,39 euros.

Recordem que, considerant la seva capitalització, el free float i el nombre d'inversors de LLYC, el departament de Supervisió de BME Growth ha decidit que la companyia cotitzi en la modalitat de mercat obert, en horari de 9 hores a 17:30 hores, i no sota la modalitat de fixing (dues subhastes al dia), que ha estat el predominant durant les últimes sortides a borsa en aquest mercat.

LLYC ha dut a terme dues ofertes de subscripció prèvies a la seva incorporació al mercat a través de les quals ha captat 10 milions d'euros, que destinarà a finançar part del seu nou pla de creixement. L'ampliació de capital, que va registrar una demanda 5,1 vegades superior al volum ofert, va ser subscrita per 1.520 inversors, majoritàriament, family offices espanyoles, segons ha informat la companyia.

José Antonio Llorente, president i fundador de LLYC, s'ha mostrat "molt il·lusionat" amb la incorporació de la companyia a BME Growth i amb l'acollida que el projecte ha tingut al mercat.

"Iniciem una relació de llarg termini amb el mercat i som conscients que ens sotmetem ara al seu criteri i avaluació. A la nostra ampliació de capital els inversors han valorat molt positivament el nostre posicionament al sector, que representa un punt de partida immillorable per aprofitar les oportunitats que s'obren per a una consultora de comunicació i assumptes públics en integrar la tecnologia i la creativitat. Cotitzar a BME Growth és un element clau per acompanyar el nostre creixement futur", ha declarat.

LLYC ha començat a implementar un nou pla de creixement amb el qual persegueix duplicar el seu negoci durant els propers quatre anys i assolir uns ingressos de 100 milions d'euros al tancament del 2024. L'objectiu és consolidar-se com a proveïdor integral en Consultoria de Comunicació i Assumptes Públics, amb capacitats en Creativitat, Màrqueting i Tecnologia i al mateix temps, reforçar el lideratge internacional del grup.

contador