ep la consejera delegada de linea directa aseguradora patricia ayuela durante su intervencion en la
LÍNEA DIRECTA

Berenberg ha retallat aquest dimarts el preu objectiu de Línia Directa fins als 0,76 euros des dels 0,95 euros, alhora que reitera el seu consell de mantenir. Cal recordar que l'asseguradora publica els resultats del primer trimestre del 2023 aquest mateix divendres.

  • 1,09€
  • 0,00%

Aquests analista expliquen que Línia Directa segueix lluitant contra la inflació, un argument que també esgrimeixen per justificar la rebaixa de valoració que igualment han dut a terme avui sobre una altra asseguradora espanyola, Mapfre. En aquest sentit, consideren que Línia Directa "no reacciona amb prou rapidesa en la fixació de preus".

Així mateix, comenten des de Berenberg que la competència en l'assegurança d'automòbils espanyola continua sent elevada i subratllen que els intents de la companyia per mantenir la seva posició "s'han produït a costa dels marges de subscripció".

Afegeixen aquests experts que Línia Directa cotitza amb una "valoració premium" basada en els rendiments històrics que ha generat, però remarquen que "les perspectives per al 2023 i el 2024 són ombrívoles".

Finalment, Berenberg avisa que el feble perfil de beneficis "implicarà que probablement no es paguin dividends fins d'aquí a dos anys".

Noticias relacionadas

contador