ep archivo   tienda lidl
LIDL - Archivo

Lidl continua ampliant la seva xarxa de botigues a Espanya i tanca l'any 2021 amb l'obertura de dues noves botigues durant el desembre a la Comunitat de Madrid i a Astúries. La cadena de supermercats, que ha invertit 10 milions d'euros en els dos projectes, continua amb el pla d'expansió nacional. Aquestes obertures han generat uns 60 nous llocs de treball.

A tots ells el client trobarà una àmplia varietat de productes frescos a més d'articles de nevera, secs envasats, cosmètica, higiene personal i neteja. Tot plegat complementat amb referències regionals, en la seva aposta pels productes de proximitat.

Lidl va inaugurar, el 2 de desembre passat, una nova botiga a Siero (Astúries), concretament a la localitat de Lugones. Dijous 2 de desembre, la companyia també va obrir les portes de la seva tercera botiga a Torrejón de Ardoz, que s'ha convertit en el segon establiment que la cadena implementa en un centre comercial a la Comunitat de Madrid.

Amb aquestes, la companyia tanca l'any 2021 amb la posada en marxa d'un total de 39 botigues, projectes on ha invertit més de 220 milions d'euros i ha creat uns 620 llocs de treball.

Aquestes obertures formen part del pla d'expansió que Lidl ha engegat per al període 2021-2024, on preveu invertir més de 1.500 milions d'euros per obrir unes 150 botigues i quatre plataformes logístiques.

contador