• Grande era el màxim responsable a l'àrea de Vendes i Logística
  • Lidl és l'empresa del sector que més creix a Espanya durant els tres últims anys de forma consecutiva
ep claus grande director generallidl espana
EUROPA PRESS

El supermercat que més creix a Espanya canvia de capità. Lidl ha nomenat Claus Grande nou director general del grup a Espanya en substitució de Michael Aranda, que assumeix noves responsabilitats a l'òrgan de direcció de l'empresa a escala internacional, segons ha informat aquest divendres la companyia.

Grande, de 46 anys i llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, es va incorporar a Lidl el 2001 i fins a la data formava part de la direcció general de Lidl Espanya com a màxim responsable a l'àrea de Vendes i Logística. Per la seva banda, després de més de 17 anys al capdavant de Lidl a Espanya, Aranda assumeix noves responsabilitats a l'òrgan de direcció de l'empresa a escala internacional i s’ocuparà del desenvolupament del negoci de Lidl per a diferents mercats.

Amb Aranda al capdavant de la companyia, Lidl ha adaptat el seu model de negoci al consumidor espanyol i ha aconseguit consolidar la cadena de supermercats com el cinquè operador a Espanya i sent l'empresa del sector que més creix a Espanya durant els tres últims anys de forma consecutiva.

Noticias relacionadas

contador