ep robertnironobu hotel barcelona 20190528124003
NOBU HOTELS Y SELENTA - Archivo

Nobu Hospitality, fundada pel xef Nobu Matsuhisa, l'actor Robert de Niro i el producte cinematogràfic Meir Teper, i Selenta Group, grup hoteler espanyol propietat de Jordi Mestre, han anunciat la inauguració del seu primer establiment a Barcelona, un cinc estrelles de 259 habitacions, per a finals de l'estiu.

La posada en marxa de l'establiment està programada per al 12 de setembre i té previst generar al voltant de 150 nous llocs de treball. L'hotel disposarà d'un auditori, saló de central i sis sales de reunions per a esdeveniments corporatius.

El 'Nobu Hotel Barcelona', ja accepta reserves amb preus a partir de 250 euros per nit

El 'Nobu Hotel Barcelona', que ja accepta reserves des del 23 de maig, serà el tercer establiment de Nobu Hotels a Espanya i el quart d'Europa, on ja opera allotjaments a Eivissa, Marbella i Londres.

Amb ell, la cadena arriba als deu allotjaments a tot el món. A més compta amb altres en procés de desenvolupament en localitzacions com Barcelona, ​​Riyadh, Chicago, Toronto, Sao Paulo, Atlanta, Tel Aviv i Varsòvia.

L'hotel comptarà amb una 'Nobu Suite' de 150 metres quadrats situada a la planta 22 de l'edifici que disposarà d'un spa, una sala fitness, així com un bar que oferirà tapes i begudes tant locals com japoneses.

El nou establiment, amb preus a partir de 250 euros per nit, comptarà amb el primer restaurant Nobu de la ciutat. Situat a la part alta de l'edifici, de 23 plantes, el restaurant, capitanejat pel xef Hervé Courtot, seguirà la filosofia Nobu, que varia el seu menú en funció de cadascuna de les seves localitzacions a tot el món.

contador