• BFA encara mantindrà una participació del 60,6% en Bankia un cop completa la venda
cbbankia33

L'Estat, a través del Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB), ha posat en venda del 7% de Bankia. L'entitat ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) una col·locació accelerada entre inversors qualificats de 201 milions d'accions, el 7% del capital, valorat en uns 840 milions d'euros segons el preu del tancament de mercat d'avui.

  • 1,78€
  • 2,65%

Els bancs d'inversió Deutsche Bank, Morgan Stanley i UBS estan actuant com a entitats col·locadores del paquet d'accions de BFA, segons ha informat l'entitat a la CNMV. La col·locació es farà entre inversors institucionals i tindrà una durada no superior a un dia, de manera que es tancarà previsiblement abans de l'obertura del mercat de demà dimarts.

La capitalització de l'entitat bancària supera els 12.000 milions d'euros

Bankia ha tancat la sessió d'aquest dilluns amb una revaloració del 0,55%, fins a 4,173 euros, i acumula una pujada del 10,21% en aquest any. En total, la capitalització de l'entitat bancària supera els 12.000 milions d'euros.

El FROB controla el 100% de BFA, que al seu torn posseeix el 67,63% de l'entitat. Un cop realitzada la venda, BFA encara mantindrà una participació del 60,6% en Bankia.

Noticias relacionadas

contador